آموزش

کیک مرغ

تهیه کیک مرغ به صورت فینگر فود ایده‌ای جذاب و مناسب برای مهمانی‌ها است. این روش ساده، زیبا و بسیار کاربردی است.

در ادامه طرز تهیه کیک مرغ فینگر فودی توضیح داده می‌شود:

مواد لازم:

نان تست: ۱ بسته (بدون لبه)

سینه مرغ پخته و ریش‌ریش شده: ۲ پیمانه

خیارشور خرد شده: ۱ پیمانه

هویج رنده شده: ۱ عدد متوسط

ذرت پخته: ۱/۲ پیمانه

جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

سس مایونز: ۱ پیمانه

ماست چکیده: ۱/۲ پیمانه

نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

۱. آماده‌سازی مواد میانی:

1. مرغ ریش‌ریش شده، خیارشور، هویج رنده شده، ذرت و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط کنید.

2. سس مایونز، ماست چکیده، نمک، فلفل و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

 

۲. آماده‌سازی نان تست:

1. لبه‌های نان تست را با چاقوی تیز جدا کنید.

2. هر نان تست را با وردنه کمی پهن کنید تا نازک‌تر و انعطاف‌پذیر شوند.

 

۳. فرم دادن فینگر فود:

الف. رول کیک مرغ:

1. یک نان تست را باز کنید و مقداری از مواد مرغ را روی آن پهن کنید.

2. نان را از یک طرف به‌آرامی رول کنید.

3. رول‌ها را با یک چاقوی تیز به قطعات کوچک‌تر برش بزنید.

4. هر رول را با خلال دندان ثابت کنید یا با نوارهای کوچک کاغذ روغنی بپیچید.

 

ب. برش مربعی یا گرد:

1. نان‌های تست را با قالب گرد یا مربعی کوچک برش بزنید.

2. روی هر قطعه نان، مقداری از مواد مرغ را قرار دهید و با یک قطعه دیگر نان تست روی آن را بپوشانید.

3. روی فینگرها را با جعفری، ذرت یا خیارشور تزیین کنید.

 

ج. کاناپه باز:

1. نان‌های تست برش‌خورده را به شکل دلخواه (دایره، مربع یا مثلث) آماده کنید.

2. یک لایه از مخلوط مرغ را روی نان بمالید و با خیارشور حلقه‌ای، هویج یا ذرت تزیین کنید.

 

۴. استراحت:

فینگر فودهای آماده شده را در ظرف بچینید، با سلفون بپوشانید و حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها جذب شوند.

۵. سرو:

فینگر فودهای کیک مرغ را روی دیس زیبا بچینید و با سس کچاپ یا دلخواه سرو کنید.

 

نوش جان! دوست من . با دوزلی فود کلی آموزش یاد بگیر ……

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *